Dagen:

Nu är jag klar med spanskan (äntligen) och nu så har jag samhällsinlämning tills på torsdag samt företagsekonomi B prov på torsdag (inte så mycket kvar på någon av dem, så det ska nog lösa sig) Sen så är det ju en AS-STOR idrottsinlämning tills på söndag, men jag gör den i helgen, för hinner inte annars! :/

Aja, nu ska jag packa lite tills imorgon, för då ska jag slagga hos Livia<3, så får se hur mycket plugg det blir där, menmen. haha.

Idag var det ju SV-nationella muntliga, gick sådär med mitt tal, men orkar inte bry mig, sen så satte Alex och jag mig på Cess och pluggade lite eftersom vi hade 5timmars (!) håltimme till idrotten då vi skulle spela Tennis, Pingis, Squach och Badminton :) det var faktiskt roligt, och vem var bäst om inte JAAG! :D haha

Nej, men nu måste jag börja packa och fixa i mitt rum, puss!

SOV GOTT!

PS: Slingade håret idag också, hade ju utväxt från senast, så drog lite slingor i hättan så att det blev lite bättre, tack mamma - älskar dig! :D DS:


Today - Tonight

Nu snart ska jag ta ut mitt Svenska-tal och skriva stödord på små lappar, sen är talet klar, bara lite träning på det så är det en bock på dne uppgiften i almanackan.
Här sitter jag med spanskaboken och massa papper för att titta igenom så jag har tagit med allt på spanskan och svenskan, hoppashoppas säger jag bara.

 

Måste visa min senaste idé med mina naglar, så jävla coolt och nice tycker jag, istället för vit franskmanikyr så kör jag neonrosa! :D haha! Med min VitaminWater som är slut ska jag nu läsa mitt svenska-tal en sista gång och ta tid på det.


Hörs imorgon, sov gott! :)


Can't breath you in

Ja, nu ska jag plugga Svenska-tal och skriva klart det, har gjort ganska mycket, men är inte klar på långa vägar, får hoppas att det blir bra - vill verkligen lyckas få MVG i muntlig, är så jävla nära!

Hade ingen lärare på spanskan heller idag, så fick jobba själva, men A och jag ville dra men skulle prata med Chrissi innan vi skulle dra och hon kom ju självklart 5 min efter lektionen slutat, så vi satt och hade lite roligt i Matte-häftet ist på lektionen, här kommer en bild:


(Satt och gjorde massor med kryss, runda ringar, trekanter, blommor, osv i varje liten ruta i Ma-häftet, ibland kan man ha roligare på en lektion :) haha!

PUSS, nu måste jag plugga!


"Taken the stage"

Ja, nu sitter jag här igen framför datorn, ska precis stänga av den och gå och fixa i mitt rum.
Idag blev det ju som sagt träning (skit roligt by the way), men när jag kom så satt jag mig framför datorn ett tag och började med spanska inlämningen som jag nästan är klar med, så det är skönt, har typ gjort allt i google translate, men jag tycker det blev bra ändå, så det ända som är kvar nu är att kolla så jag kan hela texten/alla ord så det verkar mer skrivit med egna ord, sen är den klar!

Imorgon blir det plugga svenska-tal! Eftersom talet är tills på tisdag, men känner att spanskan var skönt att bli av med, så började ju med den, men imorgon blir det SVENSKA! (+ massa packning).

Nej, nu ska jag stänga av datorn, har suttit och kollat på typ underbaraste programet också hela dagen "Taken the stage" - det är så jävla bra, blir helt insatt, om jag ser att det är på TV'n så kan jag inte byta kanal eller gå därifrån, hehe. 

Här kommer Mia's låt - Breath you in (som är så jävla underbar så det är ett skämt!)
 


Godmorgon

Ja, nu sitter jag här framför datorn igen, har precis pluggat i ungefär en timme, och nu ska jag dra iväg och träna med Alexandra. Får se hur det går, har tyå kramp i vaden, vettifan vad det är..

Sen när jag kommer hem blir det mer plugg och packning, haha. Hörs sen! :)

Earth Hour (?)



nej, det blev ingenting med det idag, förra året slog jag på stort och släckte allt stängde av allt osv - tände ljus och hade det jätte mysigt, idag blev det en kväll med bra sällskap istället, glömde bort tiden helt, och kom hem vid 21.30 och då var det ju över.
Men det kommer en till gång - jag tänker faktiskt på mijön - och då ska jag försöka komma ihåg!

Släckte ni ner allt idag vid 20.30 - 21.30 ?

Nej, nu ska jag fixa mig - glöm inte att ställa om klockan tills imorgon också - en timme framåt!

PUSS och sov gott!

tråkmåns:

Ditt utseende:
Hårfärg? Blondslingat, med utväxt nu - dags att köpa hårfärg igen..
Längd? runt 170 cm skulle jag tro
Skostorlek? 39 i de flesta skor
Ålder? 17

Kärlek:
Har du kille just nu? Nej
Gillar du någon? ja, tyävrr
Vem? "anonym"
Tillåter du din kille röra vid dig? Va?! Ja, om han vill..?
Överallt? (!?)
Har du haft många förhållanden? När jag varit mindre - ja, senare/mognare tiden - nej..

Smak & stil:
Vad har du på dig, Just nu? Mjukisbyxor samt slappt linne och tunn tröjja på
Hur ser dina trosor ut? haha! Svarta med rosa prickar på..?
Har du någon BH? Ja absolut
Hur ser den ut just nu? Helt vit.
Hur beskriver du en fjortis? Måste jag ens svara på den frågan..? :P haha!
Hur beskriver du en pluggis? en person som pluggar mycket och kan mycket...?

Bad days:
Har du varit full? Helt ärligt - Inte en ända gång faktiskt! :D
Har du däckat? Nej, inte där heller! Dricker med måtta!
Har du haft sex på fyllan? Nej
Har du rökt? a
Har du snusat? blä. aldrig
Har du gjort något olagligt? ja, tyvärr..
Har du slagit någon ner till marken? Nej, inte ens försökt..

Yes/No:
Är du allergisk mot något? har inte gjort något test, men tror det..
Tror du på gud? beror på vad som menas med "gud"
Har du en bästis? Ja!
Är du vegitarian? nej, älskar kyckling osv.
Har du varit med om ett stort gräl? Inte vad jag kommer ihåg..

Antingen eller:
Mjölk/saft? - beror på vad för tillfälle
Ibumetin/alvedon? - Ipren helst..
Katt/hund? - Katt helst, men en liten hund vill jag ha senare..
Cykla/gå? - Beror på vad för tillfälle
Öl/vin? - Cider eller drinkar
Kanin/hare? -  en snabbis!

lördagsdag:

Ja, idag blev det ett slitsamt STEP pass på Sats vid lunchtid, sen dra hem och packa och duscha osv lite och hem till älskade Livia! :) <3 Tack för ikväll sötis, det behövdes att komma bort från allt lite och umgås! :)

Nu snart ska jag sova eftersom det blir ett SatsAfro pass imorgon bitti, upp TIDIGT imorgon och plugga, eftersom jag inte hann det idag, sen så blir det packning efter träningen och ännu mer plugg.. Längtar till Påsklovet som fan nu, det är bara massa skit, längar till sommaren också, utomlands 2010! Livia vi måste planera!

Nu, nu ska jag fixa mig inför sängen, jag är trött och har ont i fötterna, lyssnar på Jesse McCartney - It's over (så jävla bra låt så det är sjukt, tänker bara lite speciellt mycket på en viss person som jag helst inte vill tänka på.. But that's life I guess..)

We've run out of words we've run out of time
We've run out of reasons really why we together
We both know it's over baby bottom line
It's best we don't even talk at all

"But I really Love you, that's the problem, but baby it's over.."


sista:

innan jag går och fixar mig inför sängen är detta min underbara kvällsmusik som spelas, mina tankar rullar runt i huvudet om allt, saknar en person så otroligt mycket, finns inga ord. Tänker på dig, även om du inte ens vet det H.
Jag vet att jag är ganska hemlighetsfull med mina olika bostäver och texter, men sån är jag..

(han som Alexandra sa att jag inte skulle kunna sluta "älska") haha, hon hade nog lite sanning i det hon sa.. :P


BAJSFREDAG!

Nej, nu orkar jag inte mer. Imorgon blir det ett träningspass (STEP) vid lunchtid, sen hem och packa massor med flyttkartonger.. Plugga med mitt Svenska-Tal måste jag göra..!

USCH, jag är så dålig. Jag har planen att göra klart mitt svenska-tal idag för att bara kunna träna till det, men nej.. Jag tittar på massor med videoklipp på youtube, lyssnar på musik, läser bloggar osv, FAN VAD JAG ÄR DÅLIG! ÅHH!, BLIR FAN I MIG FRUSTRERAD SOM FAN! nu kommer allt annat också bli försenat! BAJS!

Så nu ska jag fixa mig inför sängen så jag är pigg till träningen imorgon bitti (lunch), och så jag orkar packa osv OCH IMORGON SKA JAG FAN GÖRA KLART TALET, BAJS PÅ ALLT OCH ALLA! KOM IGEN NU SVIRRE!

Vart försvann denna fredag? Det är ju fan lördag imorgon, denna helg kommer gå bajssnabbt, jag hatar!

HEJ DÅ, just nu är jag inte glad!

Jag är BÄST!

Hade jag rätt, eller hade jag rätt?!
Let's Dance Vinnare 2010 = Mattias & Cecilia

(bild från www.spanonline.se)

Let's Dance 2010 (final)

inte långt kvar nu, vem tror ni vinner, har inte sett ett helt avsnitt på hela säsongen, men hejar på Mattias! :)

(Mattias eller Claudia?)

fredagkväll

ja, idag är det fredag (äntligen!), drog till skolan vid 8 även om jag började 13.45 (!) för att gå på SV fördjupning och plugga, duktig som fan!
Sen blire lunch på Ces, Byggisarna från igår dök upp idag igen, och jag skämde ut mig som fan idag igen, nästa gång gäller det att säga hej! Ena tittar på mig hela tiden och ler, börjar bli lite CreapY!

Aja, fredagkväll med FESTFESTFEST, men jag ska nu sitta och råplugga svenska tal i ca en halvtimme minst, sen packning för flytt! Finns bättre fredagar..

(bild från google - sökord plugg)

Tips vid pluggning: När jag pluggar kan jag ibland inte fokusera om jag lyssnar på musik, men att lyssna på musik när man ska skriva någonting (uppsats eller liknande) så kan det inte bli en bättre kombination, jag lyssnar alltid på lite bra musik (Robert Pattinson, John Mayer, Justin Bieber, Jesse McCartney osv)
Så nu blir det lite musik som ska slås på och så blire att börja skriva ett tal om skillsmässa!


Imorrn blire lassflytt, nice! Men har fan hela mitt rum kvar att vända upp&ner på..!

Tess och Livia, Miss you guys! Måste ses, jag känner mig som en jävla ekonomichef som ALLTID är upptagen..! :(

PUSS


Nattinlägg

Nu ska jag sova, ska tvätta bort sminket och borsta tänderna, sen så väntar sängen för mig.. :)

Har engelskaprov imorgon som jag inte har pluggat någonting (!) på en, men jag orkar inte. Det är massa fakta som man ska kunna, och varför ska jag kunna massa fakta om engelsk romantik osv.. USCH!
Idag blev det iallafall skola osm vanligt, så plugg när jag kom hem.

Imorgon är det FREDAG (äntligen!) och jag måste sätta mig framför fucking datorn igen och plugga eftersom helgen samt nästa vecka försvinner bort med annat, härligt! Jag tänker inte sitta här ensam, så jag ska försöka få mamma att köpa ananns, äpple, vindruvor och annat gott!

Puss, nu är jag trött!

<3

Ja Livvan, jag vet dock inte när - säg när du är ledig, så finns jag där, fika måste det bli i helgen också!
JAG VILL SE REMEMBER ME, kommer helt ärligt börja grina.. HAHA!

PS:
Måste ju fan berätta vad som hände idag på ICA, värsta sötisen ju! haha! Jag och A står och kollar i kyldisken för att köpa någonting att dricka, så står det två assnygga unga byggisar bredvid, när de går vidare mer innåt affären börjar jag le, eftersom de var fett söta!
hehe, sen så flyttar vi oss lite för att kolla på typ någonting annat, då kommer byggisarna och ena kollar på mig och verkligen ler (med tänderna och allt, eller hur man ska beskriva), typ som om han verkligen såg att jag log när de gick förbi oss en stund innan. haha, det var assött, haha. Det var iallafall as roligt, känslan var skit störd, men han verkade glad av att se mig :P haha! Hopefully I will see him tomorrow again.. :) haha! DS:

'It all begins... With a choice.'

Robert Pattinson (ovanligt, I know..) Hans handavtryck, resultatet ser du nedan :)
Finaste, puss!


nämen tja!

Im back and bad... heheh, skoja bara ;P... Har haft fullt upp med att flytta, plugga och träna under de här veckorna så det har inte blivit så mycket bloggande, inget alls faktiskt... förlåt. dåligt av mig! Många som kommer och bor med mig nu, det är kul! så det inte blir så ensamt! Emma var här, sen Gaby, nu är lisa här. Sen kommer Anna, Efter det Angelica och tillsist Denise. Riktigt skoj faktiskt. ska även bjuda hem min lilla älskade sandru också eftersom att hon inte kan sova över för att hon har för mycket plugg :( jag förstår det men väldigt synd är det faktisk... Nu ska jag på bio med Kim, ska se farsan, har sett riktigt fram emot det, så det ska bli ruuuligt! ska även till klubb grodan på fredan med anna och teddy, naaajs... lilla fjortisen chrille från klassen kommer vara där och bjuda på drinkar, hahah.. får se hur det slutar. SANDRA VI MÅSTE SE REMEMBER ME! har sparat den till oss ;D
puss och knull
Livvan =) <3

24/3 -10

Hejsan alla söta!
Nu har jag MASSOR med plugg som måste göras, det ligger här bredvid och ser så där tråkiga ut som vanligt, men det är väl bara att börja så det blir klart någongång.

PUSS

Weirdoday!

Otursdag/Knasdag idag.. Ska berätta allt kort, det börjar med att Alex och jag drar till Midsommarkransen eftersom att idrotten var bestäämd att vara där först, nej ingen där?! Jaha, ringer min älskade mamma som kollar på internet och så står det nej, Bromma! ROLIGT, vi drar dit och är med på innebany (missade beeptestet och genomgång av hur man gör en häsloanalys som ska in snart - smart!) sen är det massor med ungar i omklädningsrummet så alla står utanför och byter om (NAKENCHOCK -I know) sen så drar Alex och jag till SATS och duschar och fixar oss för att dra till skolan, nej då inser jag att jag glömt mina jeans i bromma! Då drar vi tillbaka till bromma och hämtar dem (tur att de var kvar säger jag bara!)..
Men sen har dagen rullat på hyfsat bra, brandövning i skolan dock, var lite segt, men fick åter igen se skymten av Jhugge (Hugo), så vi kunde inte sluta garva (A och jag alltså), eller jag kanske inte kunde sluta le...

That's my day for now, middag, TV sen packning och lite plugg har kvällen varit, så nu blir det att fixa sig inför sängen, sen städa lite i rummet, sen kolla på någon TV-serie antar jag, så detta blir min kväll antar jag! .. :)

PUSS HHMV! (nobody know what I mean, that's the ponit!)

(bilder från google (as usually)


Läxor är inte roligt, men ack så viktiga!

Jag måste ju tyvärr erkänna att jag är nog SÄMST att plugga på helger, har suttit med denna idrottsanalys framför mig typ hela dagen känns det som.. Men har lyckats hålla den nere och kollar på massor med intervjuer osv med olika människor, lyssnat på musik och hittat på andra saker, så snart orkar jag inte mer. Jag är nästan klar med den, med vet inte om det fattas någonting, tror det.. Men jag orkar inte sitta framför datorn mera, så nu blir tagga till de sista lilla biten och sen SOVA!

Imorgon kommer Alexandra hit också och ska sova här, eftersom vi har idrott klockan 08.30 på tisdag, och jag har så mycket närmare idrotten än vad hon har.. :) hihi

Puss på er (och min dröm är att bli precis som ****** ****** eller ****** *********!

Läxor är inte roligt, men ack så viktiga!

Jag måste ju tyvärr erkänna att jag är nog SÄMST att plugga på helger, har suttit med denna idrottsanalys framför mig typ hela dagen känns det som.. Men har lyckats hålla den nere och kollar på massor med intervjuer osv med olika människor, lyssnat på musik och hittat på andra saker, så snart orkar jag inte mer. Jag är nästan klar med den, med vet inte om det fattas någonting, tror det.. Men jag orkar inte sitta framför datorn mera, så nu blir tagga till de sista lilla biten och sen SOVA!

Imorgon kommer Alexandra hit också och ska sova här, eftersom vi har idrott klockan 08.30 på tisdag, och jag har så mycket närmare idrotten än vad hon har.. :) hihi

Puss på er (och min dröm är att bli precis som ****** ****** eller ****** *********!

I'm gonna fight for you until your heart stops beating

I should never think
What's in your heart
What's in our home
So I won't

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
Tell you to hold off
You choose to hold on
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I'm coming out in this all wrong
She's standing outside holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love

Girl save your soul
Go on save your soul
Before it's too far gone
And before nothing can be done

'Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Hold on

<3

Just nu är det plugg som måste göras, har en idrottsanalys om isvaken som ska in ikväll! Seeegt!
Packar och städar annars för fullt, synd att jag inte kunde komma igår kväll dock till Tess, syns nästa helg sötis ist!

Men iallafall - igår kom NEW MOON ut på DVD, finally! Måste ha, gaaasch!

pusssss



Kvällen:

ja, idag var det ju skola som vanligt, käkade med Martin och Alex på Cess, men drog sedan in till stan och käkade yoghurtglass och sökte jobb.

Nu sitter jag här, en fredagkväll, precis färdig med mitt Svenska arbete (en omarbetad debattartikel) som precis är inskickad - SKÖÖÖNT!
Är hemma och Alex nu också, så ska slagga här. Vi har handat ananas samt banan och fläder sorbet glass, musmigt värre som ska slickas på nu snart, sen blir det lungt.

Nej, nu ropar min kära hushållerska Alex (haha!) att maten är klar där nere - ja, middagen blev lite försenad efter allt plugg och tränig osv..

Jo, juste får inte glömde, vi har suttit och blivit hesa nu också, har sjungit massor med låtar genom kareokie (eller hur det stavas) med full hals, så jävla roligt! Jag dör av att tänka på hur bra jag faktiskt sjunger in real life! :D haha!

Nej, nu måste jag gå, inte bilder idag heller dock.. PUSS på er!

(en liten "BITE ME" till Robert Pattinson också! PUSS PÅ STJÄRTEN! Älskar dig, you maybe allready know it..)

TwilightHunken! <3

ROBERT PATTINSON (Bite me)

ja, jag vet att jag kanske tjatar om honom, men jag är fan besatt!
Så jävla snygg så det är sjukt, och Edward Cullen, det är så sjukt alltihopa!

I have a hughCRUSH!

Haha, sorry för inlägget innan, kändes mest lite rörande i ögonblicket..! Kanske fortfarande gör, men jag kan ingenitng göra åt det..

Men jag är fast i EN person, det är helt sjukt, asså jag vill inte vara den som går runt och pratar om honom och går runt och skriker efter honom, men jag har blivit den personen! Helt sjukt!
Jag är fast - BITE ME!

Don't trust what's in your heart, but I do and I wan't you, one thing i don't mind is that you would be here with me, and I care, I do care, so what's wrong, you and me, or just me...?

Kan ni gissa vem det kan vara som jag har en BIG CRUSH ON?
Ledtråd: BITE ME!

Jag är...

..demprimerad just nu, sakeN är den att skriva en jobbig svenska debattartikel gör inte saker mycket bättre.

Tack för mig - hej då!

I in love with you, please..!

Just never think, what's in your heart, what's in our home, so I won't, You'll learn to hate me, but still call me baby, oh love, so call me by my name, and save your soul, before your to far gone, before nothing can be done, I'll try to decide when, I ain't got no fight in me - in this hole damn world, telling you to hold off, you said hold on, that's the one thing that I've know, and how I knows it's all wrong, standig outside and holding me, and saying please, I'm in love, I'm in love, and you say, girl save your soul, before it's to far gone, and before nothing can be done, Cause without me, you got it all, so hold on, without me you got it all, so hold on, so hold on.... </3

Dagens:

Dagens klädsel: svarta jeans + blå marin randig tröja med brun stor kofta på, min gröna varma jacka, halsduk, vantar, och mina gympaskor (otroligt avslappnat, men otroligt skönt!)
Dagens sysselsättning: Skola + idrott, sen hem duscha och fixa mig fräsch, hehe!
Dagens saknad:
Honom med stort H
Dagens längtan:
till sommaren samt till en ny fräsch början!
Dagens låt: (de låtar i inlägget innan)
Dagens tråkigaste:
Att börja dagen så tidigt..
Dagens bästa:
vårvädret
Dagens humör:
glad men galet seg
Dagens roligaste:
Ett internt skämt med Alex på Cess.. (dock även "Dagens pinsamaste:"
Dagens hälsning: Goddag (vad är det med mig och just ordet Goddagens/Goddag!?)
Dagens avslutning: Dags att fixa det sista inför sängen (fixa i rummet, fixa migsjälv osv)

SOV GOTT!


(lite bilder från Strandvägen i torsdags):
där jag och underbara vänner satt och fikade i den härliga solen!

ny musik

Just nu sitter jag inne på Youtube och lyssnar på lite ny musik, b.la från Robert Pattinson och Justin Biber och John Mayor osv.
Sitter här framför datorn inne i min egen fantasi och tänker, på massor, det är sjuk hur en annans människa kan beröra en på en sådant sätt - sjukt

Här kommer lite expempel som ni kan lyssna på, riktigt bra! Helt sjukt AP-BRA! <3



Sov gott

Sov gott söta läsare, nu väntar sängen på mig. Har precis tvättar alla sängkläder så måste bädda sängen sen väntar en fräsch säng, har dock inte tvättar håret idag (som jag skulle) mitt hår blir så torrt och slitet om jag tvättar det för ofta, så jag brukar vänta en extra dag då jag känner att håret börjar bli lite torrt, men det luktar aldrig äckligt eller så, så jag kan göra vad jag vill :)

Puss och sov gott, imorgon blir det iallafall skola som vanligt samt idrott och sen hem och duscha och tvätta håret sen plugga, det blir min hela dag.. Puss!

Nytt liv och nya vanor!

Jag har länge varit inne på att börja springa (eller ja snarare börja gå snabba promenader och jogga) men har aldrig riktigt kommit iväg ut eller till skoaffären för att köpa löparskor.
Men nu har jag bestämt mig (for real now) att nu j'vlar!
Så ska träningen bli bättre, tränar ju på gym minst 2gånger/vecka sen hinner jag inte så mycket mer tyvärr pga allt plugg som är just nu. Men det är som allt annat, man måste gör tid åt  vissa saker, och det är det jag måste kunna planera in.

Att äta rätt för att må bra psykiskt och fysikt är också en anna sak som är viktigt, detta blir också en bra ny vana. Är bokstavligen skit dålig på att äta hela måltider, frukost orkar jag inte alltid och då blir det alltid någonting att småäta under dagen.. Så kan det väl vara för alla ibland?

Vet inte riktigt varför jag skriver det här, jag kan ju bara ha det i mitt huvud och koncentrera mig på det ensam, men för att ni ska ha någonting och läsa och för att jag ska känna att jag inte är ensam skriver jag det här på bloggen.

Imorgon (den 16 mars 2010) vill jag ha en förändring i mitt liv, det har jag sagt många gånger och jag det har fungerat bra i några veckor sen blir det som vanligt ett bakslag och allt som man kämpat för försvinner.. Så nu har jag bestämt mig (låter kanske inte så sant, kanske lite mer reklamit sagt) men jag känner att jag behöver och vill (!!) ha en förändring i mitt liv, och jag måste börja någonstans för att kunna må som bäst.

Så är det väl för alla, att inte må bra fysiskt och psykiskt gör ingen gladare, vi vill väl alla vara hälsosamma med måtta (att t.ex kunna unna oss någonting extra på helgen osv) det handlar inte alltid om att svälta sig själv eller att träna ihjäl sig själv för att må bra. Jag tänker inte göra det, för jag vet att jag inte kommer må bra av det och jag kommer definitivt inte klara den delen. Det ända jag vill är att börja få igång en bra träning och att inte småäta så mycket..
Det kan inte vara så svårt, eller..?

GODIS, KAKOR OCH LÄSK KAN VARA OKEJ PÅ HELGER MEN INTE PÅ VARDAGAR, gör som man gjorde när man var liten bara - då var det enkelt, bara godis och kakor på lördagar!


(bilder från google)

Nej, men nu måste jag plugga lite, vill se på "Håkans bar", men man får väl se reprisen.. Nu blir det skriva en häsloanalys (på tal om ämnet) men om isaveken som jag gjorde för ett par veckor sedan, skriva om dess fysiologiska och psykologiska effekter osv den hade på mig och min omgivning,roliiigt! Menmen, det är bara att komma igång så blir den klar snabbare..!

No Håkans Bar idag för mig då :P

(bild från kanal 5)

Dagens låt:

Justin Bieber ft. Ludacris - Baby


Melodifestivalen

Blev ingen uppdatering från Melodifestivalen igår, jag satt ju självklart framför TV och kollade. Jag höll såklart på OLA! Så sjukt bra låt, snygg är han ju också.. :) hehe

Men nu måste jag plugga lite snabbt med spanskan, sen blire sängen.
Förresten - jag vaknade upp idag från världens bästa dröm, helt sjukt underbaaar! men tänker inte berätta den här, det förblir en hemlis för bara mina öron!

(bild från google)
PUSS PÅ DIG!

Twilight - Eclipse (!!)


Det finns inga passande ord att beskriva dessa filmer med..!
Så Jävla Bra rent ut sagt!

Världens bästa..

Jag ville bara säga precis innan jag går och fixar mig inför sängen att jag har:

VÄRLDENS BÄSTA FAMILJ!

+ vänner

puss på er, JAG ÄLSKAR ER FRÅN DJUPET AV MITT HJÄRTA!


Seg dag..

Ja, idag började det med att jag fick reda på att jag "som ensam tjej med massa snygga idrottskillar" skulle vara ensam med dem på idrotten.. Och stafetter, bollsporter osv blev det, man skulle köra kära stafetter med att ha en boll "panna mot panna", "mage mot mage", "rumpa mot rumpa" osv, inte tackade jag nej till detta dock :P HAHA!

Och fy fan, jag råkade fasta i ett nät mellan de olika planerna så mitt nytagna hål blev helt muppat, örhänget (lillalilla pluppen) flkög iväg någon meter och hela örhänget tryckes bort från örat - fy fan vad det kändes, och så sotg jag och min vän Alexandra i minst 20min och försökte pressa tillbaka örhänget i det nya hålet, och knak säger det och det börjar blöda och jag skriker till, och då satt örhänget tillslut i örat igen, så nu kommer jag ha ont i örat flera dagar (IGEN!) :/ suck!

Imorgon är det vinterfriluftsdag, promenad med några underbara vänner blev det tillslut med mycket om och men, men det blir härligt, sen blir det väl någon fika, sen hem och plugga (läsa den dära jobbiga engelska boken)..

Tyvärr inga bilder idag heller, är inte så bra att ta bilder under dagens gång, men det kanske blir bättring på

Aja, nu måste jag fixa mig inför min underbart skäna bedårande säng, vill bara mysa ner där och sova, men jag måste läsa engelskabok, ligger bara på s.20 och det är 220 sidor i (!!) och det är bara massor med text på sidorna allt ihopklistrat, ingen bra styckesindelning på denna bok :P hahah!

Aja, puss, och "sorry" om man nu ska säga så för ett lååångt inlägg, puss och svo gott, de få läsare vi har!

TV....TV....TV och ja, ytterligare... TV!!!!

Nu är jag här igen =) är inte så bra på att skriva men jag försöker hinna så mycket jag kan. Idag har det funnits så mycket att titta på under kvällen så att jag har varit tvungen att välja bort ett program vilket svider i hjärtat! Fan att man inte kan spela in Tv-program på vår digitalbox! GAH! Jag kollade i alla fall på familjen annorlunda som jag har följt från starten så det kan jag helt plötsligt inte sluta se på, jag måste ju kolla hur det fortsätter liksom ;). Sen efter det var det premiär för svenska Hollywoodfruar!!!! Jag har sett framemot det HELA dagen idag! jag älskar verkligen Maria Montazami, en helt underbar människa ´verkligen, man får sig verkligen ett gott skratt när man lyssnar på henne, vilket behövs i dessa stressade tider. Samtidigt var det saltön som jag alltså valde bort =((( inte kul alls, hade verkligen velat se det! Jag sprang in i köket där mamma satt och kollade på det i pausen av SHF för att ändå få mig en liiiiiten skymt av programmet, det är så gulligt och idylliskt! längtar så efter sommaren när man kan åka båt till skärgården!
Jag ser också att layouten på bloggen har ändrats, visserligen är den inte mer personligt än förut men sure det ser helt OK ut, snyggisnygg! ;D skulle vara kul om man kunde lägga in en cool bild på oss två men jag tror inte någon av oss vet hur man gör, heheh ;P.. kanske att man får googla på någon guide som vi kan följa om hur man fixar det. Nu bär det av till drömmarnas land. Imorgon ska jag upp och bege mig till universitetet och lyssna på en föreläsning på franska, kommer fatta nada :P men det är ju språkdag och ingenting frivilligt, men går in med en positiv inställning som vanligt så det brukar sluta bra ändå. Sakerna blir ju inte roligare än vad man själv gör dem till, eller hur ?!?! ;) det var dagens visdomsord! ;)

engelska..

Att komma tillbaka från ett lov är nog det segaste som finns, att komma tillbaka till de blå-vita väggarna samt skolbänken och allt plugg...
Aja, idag blev det den dagen, och nu ligger en engelskabok som är på mer än 200 sidor som ska vara utläst tills torsdag framför mig! Det är bara att börja fatta vinkeln och börja fixa sig inför sängen och börja läsa..!

Någon som kan någonting om denna bok...?


Puss


"ibland hatar jag en sak, men det är mitt hjärta som vill ha förändring, men min hjärna verkar inte fatta det, det tar en kort period då det är igång med mitt mål, veckan senare är allt borta, jag fattar inte varför det ska vara så, snälla, jag har ett mål - och jag skulle göra allt för att nå det just nu, det finns ett problem - jag verkar inte fatta att det är ETT MÅSTE att uppnå det också för mig själv! Att inte förstå varför är det svåraste, det kan inte vara så svårt, men hjärtat är min vän, inte min hjärna..."

filmkväll + plugg

Ja, det är så min kväll har varit/kommer att vara.
Har precis suttit och kollat på Twilight film! haha ÄLSKA, jag blir alltid helt galen efter jag har sett Twilight filmen, så jävla underbar, haha fortfarande! <3 :D

ja, och nu måste jag plugga lite spanska inför imorgon, måste skriva mina mål osv (eftersom vi har fått en ny lärare - igen...) Men sen blir det nog fixa sig inför sängen, imorrn börjar jag sent iförsig, så kanske en till film, vem vet?

Idag träffade jag Alex på morgonen och vi drog in och tränade lite på morgonen, mest styrka (mage) blev det, men det är alltid något, hehe. Sen träffade jag Sandra (+Livia in till centralen) och följde med och väntade på hennes tåg hem igen (till Mariefred), käkade även på donken lite snabbt, där försvann träningen imorse dock :P

Imorgon är det ju skola igen, segt att komma tillbaka efter ett lov, jöävligt segt att komma tillbaka om jag ska vara helt ärlig, orkar inte med massa plugg! Aja, helgen har varit skit bra, träffat vänner och familj! Love you guys!

Dessa finns nu, tredje kommer i juli i år!


PUSS och Hej!

Ingen gillar rubriker..

"jag vet inte hur jag ska börja.."
Snart blir det film med brorsan, så skriver lite snabbt nu ett inlägg..


I fredags träffade Livvan, Kashmir och jag en efterlängtad vän Sandra från Mariefred på besök, träffade henne hos Livia, så kom jag och Kashmir och hälsade på också, fan vad länge sen (10 år sen sist Sandra - alldeles för länge sen) haha!
Imorrn blir det träning med Alexandra sen en sista träff med Sandra innan hon åker tillbaka till Mariefred, så det blir dagens planer just nu.

Måste planera ett "get togheter" igen, skulle vara roligt, du och Livia var ju riktigt tighta som små, så varför inte knuta tillbaka kontakten med alla! :D haha

Puss, nu blire film!

"You can call me a manboy"
"It is my life my friend, and this is my time to stand "

<3

Jag tänker inte ens gå in på vad som precis gjorde mig grymt tårögd, jag sitter just nu och gråter..
Jag saknar er grymt mycket, önskar att det blev lite mer tid med er till minnen, livet är alldeles för kort för vissa.

Jag älskar er!

RSS 2.0