Kär (..?)

Jag är kär eller är jag (..?), och den här grabben ger mig hopp om det är for real! <3

Det finns en vacker person som alltid finns i min hjärna när Justin Biber sjunger, detta är konstigt, kalla mig töntig, men varför ska allt vara så svårt just med allt detta..?
Du finns i mitt hjärta och hjärna, men aldrig vid min sida..

I gonna tell you one time!

I love you, I'll be there for you, boy I love you!


jag är glad, eller..?

Hejsan!
Ja, men Livvan - det här måste vi prata mer om (sommaren 2010 kommer bli grym!).

Livet för mig rullar på, plugg som jag inte fattar någonting av är min vanliga vardag, gymma, umgås med vänner.. ja det är det mina dagar fylls med nu i kalla Januari.. och nu imorrn är det februari, snälla ge mig lite värmde (!) Även om jag tycker om snö som jag tycker är väldigt mysigt eftersom man kan krypa närmare den man gillar så känns snö väldigt mysigt!

Nej, nu är det spanska plugg som står på schemat, måste sova nu egentligen, men jag är inte klar med spanska.. KOMMER ALDRIG KOMMA UPP IMORGON! SKIIIIIIIIIIT!

//PUSS SANDRA

hmm...aaa??!.. men ok... knaaas!

ja, väldigt dålig uppdatering! fy fy fy! :P bra att du tar tag i skrivandet sandra! jag har i alla fall inte så mycket att berätta, har inte hänt så mycket i mitt liv, hehe... skolan rullar på som vanligt, jag sover och äter och ja, gör det som hör livet till i alla fall. FAST VÄNTA NU! sandrutt, jag pratade med mina kompisar om peace and love festivalen som kommer att vara från den 28juni-3juli!! du måååååste ju med!!! :D vi ska ju ses i helgen så vi kanske kan ta det då, hahaha ;) ... sen ska vi ju till oslo, eller var det köpenhamn? aja, kanske inte är så väsentligt för våra bloggläsare, lite internt sådär... men hmm... jag har gjort mina individuella val i skolan i alla fall, skönt att det är överstökat! jag valde matte c och engelska c... fick även reda på att engelskan kommer bli en utökad kurs vilket innebär att den bara kan HÖJA mina poäng även om jag bara får g så det låter toppen!!
lite knasigt och kanske till mestadels internt inlägg detta blev men det var bara för att jag inte skulle få så dåligt samvete för att jag inte har skrivit på ett tag! ;)
Puss och kram hallonbåt!

Skola+plugg = ehhh

Ja, idag vaknade jag upp hos min vän Alexandra i Vällingby, började dock 9 med idrott i Bromma... Men vi drog iväg och kom till en idrottslektion med fotboll (Jippi, äntligen någonting roligt). Sen var det att komma till skolan och spela BubbleShooter på samhällen, sen lunch, sen svenska sen sen vikare på Feken. Fick sluta en timma tidigare typ - jag gillare starkt (!!)

Aja, nu är det lite renskrivning av anteckningar som jag håller på att syssla med, sen blir det middag (är jävulsk hungrigg right now) sen blir det mer plugg antar jag, sen TV, sen sova..

Aa. det är väl en härlig tisdag, ehhh..

seg uppdatering här på bloggen, vi ber om ursäkt för det, right Livvan? :-)

SERIÖST INLÄGG! hähä

//SvirreVirre

Dragen!

Ja, nu måste jag snart kanske börja plugga lite inför imorrn, har inte orkat gjort det i helgen (har mest bara inte velat tänka på det och skjutit fram det) men snart är det dags, gör lite innan jag går och lägger mig så är det nog lungt..

Idag fyllde min kära "förra/f.d" låtsas syrra år, så igår hade hon röjj hemma hos henne, skit roligt (Tack alla!)

Jag drog med mig Livia och fick Teddy på köpet (kan man uttrycka sig så..? aja, nu skrev jag så), det blev jätte lyckat!
Jag, Livia och Teddy drog först hem till Livia och käkade middag (yummi - kyckling m. klyftpotatis, sallad osv) sen drog vi vidare till röjjet :P haha, men vi hade jätte roligt, sen så kom jag hem och däcka i sängen vid fem på morgonen.

En lyckad kväll med underbara människor! Precis som det ska vara!

PUSS, hare
// Sandrus

Hoedown Throwdown

ja, nu blir det plugg framför världens bästa Hannah Montana låt (Hoedown Trowdown) haha!
Nej, plugg var det.. PUSS!

/sandruuuus!

Team Edward - Team Jacob

Haha, som Livia påpekade i inlägget innan är både Taylor (Jacob i Twilight) och Robert (Edward i Twilight) jävligt snygga, kan ju säga så att jag skulle ju inte tacka nej till någon av dem direkt.. hehe
Men när man tittar på filmen faller man för människan i filmen, hur den beter sig osv, och inte för personen i sig själv. Egentligen vet vi (åskådare) inte hur någon egentligen är på fritiden (..?) Men vem bryr sig om det, HEJA TWILGHT! haha!

Kan ju inte mer än att hålla med Livia som är mer åt Taylor's håll, båda två är JÄVLIGT snygga (it's sick!) <3

Det gick inte att ladda in de jag fixade på paint, så här kmr lite bilder på grabbarnagrus ist..

Vem väljer ni?
(Team Jacob eller Team Edward)

(bilderna kommer från "www.google.se")

jacob och sphynx =)

hejsanhej! så säger de alltid på restaurangen "fresh" i medborgarplatsen, de är extremt stressade med väldigt trevliga.. men alltid säger de "hejsanhej" när man kommer. haha, det var en liten parentes i detta inlägg bara :) GRATTIS till sandra som fick MVG i psykologi, jag är stolt! <3 jag såg även att hon lagt in bilder på Edward från twilight serien och jag måste säga att jag faktiskt är team jacob! hahah ;) tycker han är snyggare än edward men de är båda snygga på sitt sätt men jag föredrar jacobs mörkare drag, han är mer exotisk, hahaha :P.
jag har blivit förälskad och då menar jag att jag är heeeeelt såld på den mest underbart söta varelsen på denna jord, från insidan ut.. det är sphynx/nakenkatt som jag talar om! har kollat runt på youtube och google och kollat på bilder, fakta och videor med denna underbara skapelse och blir mer och mer förälskad ju mer jag får reda på!
hyr tusan var det nu man laddade upp youtubevideos nu igen?? hahha, jaja.. här kommer i alla fall en länk med en film på en sphynx som badar!
http://www.youtube.com/watch?v=19Ha0D-iuVk

jag är kär

Robert Pattinson - ojojoj vad denna film måste ses när den kommer till Sverige, det osköna är att alla bra filmer kommer till Sverige så långt efter USA premiärerna, men vem vet, denna kanske har "världspremiär"- hoppashoppas!

"REMEMBER ME"


Så jävla snygg människa - it's sick (!)


// Sandraus

"haha" Har han fastnat i vinkelvolten?

haha, hittade denna och kunde inte sluta garva (!) HAHA!
Om man vill sova gott så bör man kolla på denna, kunde verkligen inte sluta garva - så jävla sköna att det är ett skämt!

"HAHA HAHA HAHA HAHA!"

ingen vill ha rubrik

idag blev det väldigt segt hela dagen, orkar inte ens skriva om det.
Nu blir det att:

1. Fortsätta plugga rättskunskap (MVG-uppgiften tills fredag)
2. Bortsta tänderna + tvätta bort sminket
3. Läsa sv-boken (svindlande höjder) som ska vara utläst tills fredag (har ca 250 jävla sidor kvar - inte helt okej)


Imorrn blir det ialla fall Skola som vanligt, sen träning med Alex sen hem och plugga beroende på hur mycket jag har kvar..
Måste även tvätta mitt hår, har nyligen köpt silverschampoo som ska göra mitt hår lite finare och lite bättre, men det är läbbigt att använda eftersom att det ät jävla knall lila på schampoot så hela väggen blir typ lila, haha!

Aja, nej.. Nu måste jag fortsätta med rättsk. eftersom jag gärna vill ha lite fritid imorrn och på fredag :)

chaochao <3

dagens..

Idag blev det skola igen då, segt att komma tillbaka till skolan efter sånt ovanligt skönt jullov med ledighet, men allt har sitt slut så i torsdags fick jag återvända till de blå-vita väggarna. Men idag blev det väldigt chill (spanska: filmtittande och lite betygsnack / rättskunskap: filmtittande "Livet från den ljusa sidan") sen fick vi gå hem efersom att man redan kirrat MVG i Psykologi A så fick jag sluta :'D

Dagens roligaste: A tappar sitt matkort och får ris på det, och säger "Fan vilket risigt kort" !
Dagens outfit: ingen bild dock
- Svarta Jeans
- grönt långt linne
- grå stickad kofta med luva
- bruna Uggs

Nu blir det i alla fall att plugga lite Rättskunskap (MVG-uppgift som är tills fredag om "Ja till könsneutrala äktenskap") Ska väl börja någongång också den blir klar så slipper jag sitta dagen innan och kämpa hela natten, har även en Svenska bok "Svindlande höjder" jag måste läsa ut tills fredag också, och jag har ca 300 sidor kvar (hehe, ups)

aja, nu måste jag plugga..
Puss

gäsp.

hejsan, det var ett tag sedan ni hörde från mig men nu är jag tillbaka! ;) hoppas ni har saknat mig! Jag har i alla fall saknat er, eller rättare sagt dig sandra!<3 i alla fall... kom precis hem från första skoldagen efter lovet och det var en skön dag, inte så mycket att göra förutom att vi fick reda på två projekt som ska vara klara tills imorgon, nice! men känner att det kommer bli bra, har läget under kontroll! :) kom hem från en kompis landställe och innan dess var jag ju uppe i luleå som det har nämnts ett antal gånger här i bloggen. Det var verkligen superkul på båda platserna. Jag fick vara med underbara människor och göra roliga saker tillsammans med dem som att åka snowboard, åka fyrhjuling, kolla på film, kolla på ishockey, basket och mysa.. Ja, ha det bra helt enkelt. Men nu har lovet tagis slut men därmed inte det roliga. Vardagen har kommit ifatt vilket innebär mycket ansvar och en del stress men såklart att man måste ha kul också! Vi måste ses snart sandruuu och ha vår sleep over! när kan du? ;) haha, lite konstigt att vi verkar kommunicera genom bloggen men tänkte att när jag ändå är här och skriver kan jag passa på att fråga det också, men när du läser detta kan du gärna skriva ett mess, blir lite inaktuellt om vi ska sitta och prata via bloggen :P.. men i alla fall. jag har hittat en jätterolig channel på youtube, precis som jag brukar göra. för er som inte känner mig så bra så kan jag berätta att jag är lite av en youtubenörd. en stolt sådan faktiskt! jag kan sitta inne i timmar vissa dagar och hitta en massa roligt och knasigt. för er som inte verkar veta det så är youtube en hel värld som innehåller ALLT! så här kommer en länk till hans sida i alla fall, ENJOY säger jag bara! det behövs fler människor som han på denna jord!

http://www.youtube.com/user/edbassmaster
Peace, love and understanding!

Jag har idag..

.. fixat mitt hår (eller ja, min underbara bästa mamma har gjort det) mitt hår har nämligen bytt färg från guld-blont till blont (eller ja, lite gulaktigt är det nog - övehåret bara) !
Jag vill ha blont hår, så när utväxten börjat komma lite kommer vi sätta in fler slingor som är ljusare så hela håret får massa med nyanser (ljusa blonda)..

Tänkte även lägga in "dagens låt drog" eftersom att den är så jävla underbar denna låt, får massor med tankar i huvudet när jag lyssnar på den!
Så här kommer den:

Puss&Kram //SPARRE


Tråk, och ännu mer Tråk

Förlåt men nu kommer nog år 2010 tråkigaste inlägg:
Jag är väldigt hungrig just nu, så jag vet inte vad jag ska ta mig till, men jag ska försöka överleva..
Idag började även jag skolan, it sucks, så himmla skönt att kunna vara hemma och bara ta det lungt och vara med vänner och må bra, inte att plugga, stressa, gå upp väldigt tidigt osv.
Även om ett bra jobb INTE SKULLE SITTA FEL, ge mig jobb, det är allt jag vill just nu (, och äta middag förstås.)


PUSS
//  Serran


Pulkaåkning

Jaha, nu tänkte jag bege mig till de västra delarna av Sthlm och åka lite pulka och spela Wii men min kära vän Alexandra, tyvärr inte med min kära blogg vän eftersom hon är långt borta nu - nämligen i LULEÅ ;)
Det är alltid mysigt att hitta på lite enkla saker som ändå är SÅÅ roliga en helt vanlig tisdag (halvdag tom eftersom att det är röd dag imorrn också)

Kanske kommer lite bilder senare, beroende på hur långt mitt kamera batteri vill hålla sig igång, men det fixar sig.
Allt är nu fixat, väskan packad, målade naglar och spcklat ansikte, långkalsonger och mysbyxor förljer med mig i backen, så jävla kallt idag (typ 13-14 minus grader !!)


Aja, nu drar jag
"SE UPP I BACKEN TIO HÅL I NACKEN!"

PUSS
// Zandra

ansiktsboken

Hejsan allihopa, eller hejsan alla två om jag ska vara helt ärlig även om det svider till lite =). Jag befinner mig i Luleå just nu hos min familj och längtar efter mina vänner även om jag har det superkul här! Åkte bräda igår och det var roligt även om det var otroligt kallt. Gick lite trögt i början med ett antal fall men sedan rullade det på bra tycker jag! Apropå att jag saknar mina vänner så är väl ända sättet att hålla kontakt genom att chatta och för min del blir det genom facebook eftersom att jag inte har msn. Jag undrar varför jag inte har det och för att vara helt ärlig så vet jag inte. Hade det när jag var yngre men tog bort det av en anledning och har väl inte orkat sätta tillbaka det. Nu känner jag att det inte behövs när facbookchatten finns com jag tycker fungerar helt ok, om man vill göra just det, att ta kontakt med vännerna. För att på något sätt koppla ihop detta med denna blogg och det faktum att vi är två som äger det så skrev jag till min lilla älskade bloggkollega<3 igår på chatten och tror ni jag fick ett svar?? NEJ! hahah ;P jaja... Tänkte också lägga ut ett klipp från youtbue och hoppas att jag äntligen lyckas göra det så att det inte blir som en länk man måste trycka på utan att klippet kommer upp på sidan som ICAreklamen för några inlägg sedan! HAHAH, den är verkligen helt klockren! sjuuuukt kul! all makt till ICAreklamen som förgyller vår tillvaro i TVpausen =)
PUSS OCH KRAM SKUMBANAN! =)

Sov time!

Jaha, nu blir det att borsta tänderna och fixa sig inför sängen, måste verkligen vända om på dygnen nu inför skolan (VILL INTE KOMMA TILLBAKA!) det är så jävlans skönt att slippa tänka på allt plugg osv..

Aja, nu är det sängen som kallar och kanske film
PUSS
// Zandra

RSS 2.0