Dagens roligaste


Shopping

Haha, först och främst måste jag hålla med Livia som pratar i inlägget innan om statistiken (ap-bilderna lockar!) haha! Även om man inte är en känd bloggare så är det ju roligt att läsa andra bloggar som precis börjat blogga och se vad de skriver om (enligt mig i alla fall..) aja, fortsättt läsa ni som läser vår blogg i alla fall, då är jag GLAD :D

Nej, men till något helt annat, idag blev det in till stan med Alex och kollade lite kläder och lite nytt, skulle leta efter byxor och underkläder med kom hem med lite annat bra också. :D Men har ingenting till nyår, måste kanske åka in imorrn också, får se.. 
Vad ska ni ha på er på nyår, några bra förslag på affärer/outfits ? 

Lite av det som blev inhandlat:
  
- Armband (en guldig kedja + flera olika silvriga smala armband) "från Ur&Penn"
- Två långärmade tighta tröjor (grå-svart randig + moss grön) "från Gina Tricot"
- 3 BH (en svart, en vit och en blå-lila) "från H&M och Lindex"
- 2 deo (luktar man äckligt så gör man, haha nej inte direkt, men måste ha en ny i gymbagen) "från Kicks & Apoteket"



PUSS
// Sandra

Statistik

heeey! jag jobbar inte idag för att jag vaknade och kände mig lite krasslig.. :( inte kul, men livet går vidare för det, det måste det ju! Lite skönt ändå att vara hemma och ta det lugnt, har inte blivit mycket av det. Det är alltid spring hit och dit över till kompisar, till jobbet och in till stan. Stress helt enkelt och det är inte det som lovet är till för. Eller? är det jag som har fel? heheh skojja :P. I alla fall det som jag tänkte skriva om idag är någonting helt annat och handlar om statistiken här på bolgg.se. Statistiken som är sååå oerhört viktigt och som visar om man är känd eller inte vilket verkar vara det enda folk vill när de skaffar en blogg " Jag ska bli större än kissie och blondinbella" brukar det låta och för att vara ärlig kom det från våra munnar också, hahah :P. Men i alla fall, jag loggade in här och skulle kolla antalet människor som läser vår blogg och i början var det 5 st! sedan sjönk det drastiskt och den sista mätningen visar på att en liten läsare tagit sig in här. TACK till den! Eller är det någon av oss, haha, kanske det! Men så kollade jag på vårt första inlägg som verkade dra hit ganska många människor och faktiskt några kommentarer as well.. Vad var det som var så fantastiskt med det egentligen? Beskrivningen av oss? bilden på apan? jag tror att det var bilden på apan så därför kommer jag lägga in en till bild på en apa här för att förhoppningsvis dra hit lite folk, eller i alla fall få tillbaka de som var här från början =) bara inte folk tror att detta är någon slags apblogg eller någonting i den stilen. Vi kan kalla detta för ett experiment för att se om antalet läsare höjs när vi lägger ut bilder på apor. Om det gör det? Då får väl detta bli en apblogg då! :P eller vad säger du sandra, hahah :P

Uppsala-dag

Jaaha, nu ska jag berätta en sak för er mina vänner!
Idag blev det att upp tidigt på morgonen och sedan dra till Uppsala med familjen och kolla tapeter, färg osv till "the new room", hittade massor med fint, men bilden jag hade innan av rummet blev till någonting annat - är seriöst riktigt förvirrad av vad jag vill ha, men det löser sig nog.. Sedan blev det mat på "Max" och sedan hem igen.

Nu kallar sängen, att mysa ner i den just nu slår inget..! Nu blir det att fila gaddarna och tvätta bort sminket, sen blir det SÄNGDAGS! :D

Ja, just det får inte glömma och berätta att jag idag även bakade peppakakor (dock själv), men de blev jätte goda och fina, dock är jag inte så bra på glasyr, så jag trcker mest ut allt på kakorna och skiter i hur det ser ut (är det gott så spelar det ju ingen roll hur det ser ut.. )

- Mina underbara peppakakor
- HAHA!

Sorry Livia, men hittade massor med effekter på datorn.. :P


Puss
// Sandra

Film Tips (ute i butiken)


Jag vill inte tjata som alla andra om att den här filmen är underbar, men om man ser den så fastnar man verkligen för den!
Den andra filmen New Moon (som är bioaktuell nu) har jag inte ens sett än, har inte haft tid, men den sägs vara ännu bättre, vad tycker ni som har sett den (?) är den lika bra eller sämre eller bättre än första?

Jag älskar iallafall Twilight filmen, och tror du också kommer att göra det efter du sett den.


// Sandra
PUSS


nu är det jul igen, nu är det jul igen.. nananan

Det är helt otroligt vad tiden har gått snabbt och nu är det julafton imorgon! I can't belive it! men jag är råtaggad och det ska bli sjuuuukt kul men framför allt mysigt! en av de få tidpunkterna som verkligen HELA släkten samlas och har det underbart tillsammans =). Tänkte lägga ut lite bilder på när jag och min underbara bloggkollega<3 hade vår egna lilla jul för ett par dagar sedan. Då bestämde vi oss även för att baka pepparkakor och här har ni resultatet:
Jag ville även lägga ut en rolig video från youtube som jag hittade om julen men eftersom att jag inte har lärt mig hur man gör det än får ni nöja er med att trycka på en länk som hänvisar till klippet ;)
http://www.youtube.com/watch?v=1uR2tDznqC8
Från oss alla till er alla, en riktigt god jul!! ;D

Välkommen till VÅR nya blogg!

Hej alla kära och trogna läsare! vi ville inleda detta bloggande med att lägga ut en blid på en apa. Ja, såhär ser den ut och samtidigt vill vi hälsa er alla välkomna till VÅR blogg!

Vi är alltså två tjejer på 17 jordsnurr som efter mycket velande skapat en blogg ;) vi har känt varandra sen vi var små spermier och kommer fortsätta göra det tills döden skiljer oss åt! <3

RSS 2.0